FLATCAST - The Streamingsite for Webcasting listen to music ... chat ... meet friends ... broadcast your music Imprint
   
Radio-Angjelina.Nr1

☆❤️ Radio-Angjellina.Nr1 ❤️☆ 24H
Mir Se Vini Musafir Te Nderuar Dhe Te Respektuar Ne Mesin Ton Ju Mir Presim Përshëndetje Nga Miss-Angjelina-Nr1 e Dj've Dhe Nga Stafi i Radio's, Flm. Ju Deshirojn Disponi Dhe Argetim Te Kendshem Muzik Hite Internaconale Shefica-rds-laila Prnari Rds ((Dj-Flakrimi)) dhe si Dj Per Juve Jan ((Miss-Angjelina-Nr1)) ((Dj-Laila)) ((Dj-New-Girl)((Dj-Vrcc))


Enter stream   SID: 1552436
User-Nr.:
10657693
Member since:
Username:
Radio-Angjelina.Nr1
Firstname:
SHEFICA RDS Agjelina
Lastname:
radio orgjnal 2008
EMail:
Web:
Street:
KAJ RADIO Orgjnali 2008
City:
2008
Country:
Birthday:
05.03.2008
Education:
kale rd Agjnelina
Profession:
dushmonat e mi 2008
Theme:
zjari zjarii plas kope jshaa
  
  
  Statistic
  Streams of this user
  Start with FLATCAST-Player (you have to install it before usage)
Mapping
 
versionVersion F5.2
versionVersion F5.3
login
Name Password
Login
Flatcast Programm
Online
Streams online: 1138
User online: 6833
Search
Advertisement
Advertisement